12.10.2010.

MASCUS SIRI POSLOVANJE U ITALIJU I SPANIJU

Mascus, elektronsko trziste za polovne masine, polovne kamione i druga transportna vozila, potpisao je ugovor o saradnji sa partnerima u Italiji i Spaniji


U Italiji je Mascus potpisao ugovor sa medjunarornom izdavackom kucom RCS MediaGroup. RCS MediaGroup izdaje dnevne novine, magazine, knjige, radio, nove medije i digitalnu I satelitsku televiziju. KOmpanija ima vodecu ulogu u oblasti dnevnih novena brenodvima kao stu su Corriere della Sera i La Gazzetta dello Sport. U sektoru oglasa RCS digital ima proizvode kao sto su TrovoLavoro.it , TrovoCasa.it (nekretnine) i Automobili.com (automobili).

Mascusov partner u Spaniji je Vocento, druga vodeca multimedijalna grupa. Vocento se bavi informacijama i zabavom, kao sto sun ovine, dodaci, magazine, televizija, radio, audiovizuelna produkcija, distribucija filmova i Internet. Mascus Spanijaa ce biti organizovan zajedno sa Vocento protalu o automobilima, Autcasion.

-Italija i Spanija spadaju medju pet zemalja sa najvecim delom trzista u Evropi u gradjevinarstvu, poljoprivredi, komunalnoj tehnici i obradi zemlje. Zato je ova saradnja bitna za Mascus u Juznoj Evropi I uopste u Evropi, kaze Fredrik Larsson

Trenutno, Mascus ima korisnike iz 42 zemlje I preko 1.200.000 jedinstvenih poseta mesecno. Proizvodi na Mascusu pokrivaju sirok proizvodni program , traktore, prikolice, viljuskare, kopace, polovne kamione I mnogo vise. KOmpanija se prosirila u Evropi, u Severnoj Americi, Okeaniji I Juznoj Africi I ima partnere u 32 sirom sveta.

-Koncept Mascusa se pokazao kao primenljiv u bilo kojoj zemlji u svetu I dragon am je da mozemo da prosirimo svoje poslovanje sardjujuci sa uglednim imenima sirom sveta. Saradnjom sa RCS-om I Vocentom u Spaniji, Mascus se siri sirom Evrope na svim kljucnim jezicima, kaze Fredrik Larsson.


Further information:
Fredrik Larsson, Managing Director, Mascus, tel. +358 50 314 2511,

Mascus je vodece trziste za polovnu oprmeu I masine I transportna vozila. Kompanija se razvija
I proizvodi internet uslugu I alatke koje olaksavaju koriscenje intenert trzista za masine. Mascus ima preko 500 proizvodjaca I prodavaca koji se oglasavaju na sajt I preko 100.000 polovnih masina za prodaju. Polovne masine obuhvataju polovne kamione na prodaju, viljuskare na prodaju, prikolice na prodaju, utvarivacem kopace I traktore. Online trziste je prevedeno na 35 jezika.

Mascus je kompanija Alma Media Korporacije.

Alma Media ukratko
Alma Media je profitabilna I internacionalna kompanija koja se fokusira na novine I online usluge.

Napomena za urednike:
Press materijali i slike:

English www.mascus.com/press

Opsti press materijal:

Za vise informacija:
Polina Brachkov, Mascus menadzer komunikacija, + 358 50 381 49 45,

12.10.2010.

2015

2011

2010