Mascus novice prolječe 2017Pregled mašine ili kamiona sa svog telefona

Mascus je razvio inspekcijsku aplikaciju za nekoliko klijenata koji obavljaju detaljne procene polovne opreme.

Fizičko stanje mašine se brzo i automatski registruje sa ovim alatom kada ste na na terenu. Rezultat je čist izveštaj lako dostupan i online i offline.

Još jedna velika prednost je da će ova aplikacija za mobilne uređaje da zameni dugotrajan stari način popunjavanja papira, a zatim unošenjem tih podataka na računaru.

Zainteresovani? Pozovite nas!Više od 100,000 specifikacija teških mašina na Mascus-u

Kao Wikipedia, za tešku mašineriju Mascus Specifikacije omogućava da naučite sve što želite da znate o mašinama (veličina, težina, kapacitet, moć, itd). Takođe možete preuzeti specifikacije proizvođača u PDF formatu za većinu modela.

Više od 100.000 listova sa podacima o mašinama za 1.200 marki su dostupne u novoj verziji naše sekcije Specifikacije.

Posetite Specs section odmahPonuđači masovno hrle u Ritchie Bros. 'vodecu aukcijsku kuću opreme ove godine

Pet intenzivnih aukcijskih dana. Hiljade ponuđača iz celog sveta. Više od deset hiljada ponudjenih delova opreme i svi su prodati njihovim novim vlasnicima u roku od nekoliko sekundi. Nije ni čudo što ponuđači i posetioci Ritchie Bros. 'masivnih aukcija u Orlandu (SAD) često opisuju ovaj događaj u superlativima. Činjenica je da su predmeti uvek prodati najboljem ponuđaču - zlatno pravilo u svim Ritchie Bros. 'nerezervisane aukcije - samo dodaje jos bolji ukus tom uzbuđenju.

Pogledajte ovaj video da prodjete kroz virtuelnu turu u Ritchie Bros. 'Orlando aukcijskom dvorištu.

Zanimaju vas prodajne cene na poslednjim Ritchie Bros. aukcijama? Napravite besplatni web nalog i dobićete pristup cenama za opremu koja je prodata u poslednjih 24 meseca.

Posetite Ritchie Bros. websajt i napravite vaš besplatni nalog danasMascus tim planira uzbudljivu budućnost!

Aplikacija pregled mašina, poboljšanje platforme, iznajmljivanje sekcija i više. Ekipa Mascus iz celog sveta se sastala u Rimu u februaru kako bi razgovarali i planirala budućnost Mascus-a. Učesnici iz 22 zemlje Mascusa, kao i neki od naših Ritchie Bros. kolega su bili prisutni.

Takođe smo bili počastvovani da se upoznamo sa dugogodišnjim kupcem u Mascus Italija, g-din Paolo Napoleoni iz www.omeco.it koji nam je predstavio ključ o promenama u prodaji polovnih teških mašina.

Nastavićemo da vas obaveštavamo o svim budućim dešavanjima!Najimpresivniji oglasi na Mascus-u u Aprilu

Svakog meseca možete proveriti izbor najimpresivnijih mašina koje se reklamiraju na Mascus-u.

Mi stalno dodajemo nove video snimke na našem YouTube kanalu. Pretplatite se sada