Mascus bilten proleće 2016Mascus je učestvovao na rekordnim BAUMA 2016

Mascus je opet bio jedan od izlagača na BAUMA sajmu u Minhenu u saradnji sa Ritchie Bros aukcijsku kuću. Najveći show na svetu građevinskih mašina je privukao rekordan broj od 580,000 posetilaca iz 200 zemalja. Izlagača je takođe izvestio, da prima više porudžbina tokom festivala.

Mascus čovek bio zvezda u alejama izložba distribuiranje hiljade Mascus naočare posetiocima dok međunarodni Mascus tim je bio domaćin i sastao se sa klijentima i perspektivnimi novimi klijenti. Vidimo se ponovo u Minhenu u 2019!

Vidi neke fotografije iz BAUMAMobilna aplikacija za Volvo polovnu opremu, koji je razvio Mascus dobija novu verziju

Prošlog meseca je bila izdana nova verzija aplikacije Volvo polovna oprema za mobilne telefone i tablet računala. Među glavnim promjenama koje pripadaju uključivanje svih Volvo zastupnika EMEA u aplikaciji, i poboljšanja u jednostavnost korištenja aplikacije.

Polovna Volvo oprema aplikacija je prvobitno bio objavljena jula 2014. godine, prevedena na 25 jezika sa ciljem, da se osiguraju brz i lak pristup klijentima od čitave zalihe od polovne mašine Volvo u EMEA regiji putem pametnih telefona ili tablet računara. Takođe sadrži detalje o mašinama, kao i informacije o kontaktu (e-mail ili broj telefona) za svaku mašinu.
Aplikacija je dostupna u App Store ili Play Store pod "Volvo Construction Equipment."

Preuzmite novu verziju besplatno:
Postavljanje oglasa na Mascus je lakše nego ikada!

Zadnji put smo uglavnom radili na novim i poboljšanim iskustvo u emitovanje reklame na Mascus.
Novi oglas podnošenje obrasca olakšava rad sa funkcijama kao što su samoizpolnitev polja, preglaganje cene, pokazatelj kvaliteta oglasa, opcije da biste poboljšali vidljivost oglasa, kao i mnoge druge korisne poboljšanja. Istovremeno novi dizajn radi potpuno isto na svim uređajima tako da lako možete da postavite reklamu za novi takođe po telefon ili tablet.

Postavi oglas sad!Posetite nas na predstojećim sajmovima blizu vas:

AGRA kmetijski sejem Gornja Radgona Slovenija
20-25 /08/2016
MOS sejem Celje Slovenija
13-18 /09/2016
Jesenski kmetijski sejem Komenda Slovenija
7-9 /10/2016Registujte se da biste dobijali Mascus bilten