Mascus bilten Septembar 2014Preko 300,000 oglasa online

Mascus je ostvario novu prekretnicu: 300,000 oglasa polovne opreme i vozila online! Sa više od 6,900 firmi širom sveta koje se oglašavaju i više od 3.2 miliona posetilaca mesečno - Mascus postaje veliki igrač na online tržištu polovnih mašina, garantujući našim zastupnicima i prodavačima maksimalan proboj na tržište. Postavite Vaš oglas danas i povećajte Vaše šanse za prodaju polovne opreme.Pogledajte sve Mascus proizvode i usluge!

Pored osnovnih ponuđenih oglašivačkih paketa, naši klijenti mogu birati iz široke ponude naprednih proizvoda i usluga kako bi povećali prodaju. Bez obzira da li tražite Facebook trgovinu, mobilno rešenje za pregled Vaših zaliha u pokretu ili različite tipove promocija zaliha - sve to Vam može omogućiti Mascus. Saznajte više o Mascus proizvodima i uslugama.Pronađite šta vam treba na Ritchie Bros.

Točkovi, traktori, kamioni, utovarivači točkaši, prikolice, kranovi, buldožeri i više. Tražite opremu ili vozilo? Pronađite što trebate na nadolazećoj nerezervisanoj Ritchie Bros.aukciji. Najveća svetska industrijska aukcijska kuća će održati aukcije u UK, Holandiji, Italiji, Francuskoj, Finskoj, Nemačkoj, Španiji i mnogim drugim zemljama. Kliknite ovde za pregled trenutnog inventara opreme, datume aukcije i više detalja.Više svetske pažnje za Vašu firmu sa naših 3,2 miliona poseta kupaca svaki mesec!

Prošli mesec smo imali preko 3.2 miliona poseta globalno, s Evropom kao vodećom među njima s 2,7 miliona poseta. Nova tržišta se rapidno otvaraju u Aziji, samo prošli mesec smo pozdravili preko 250,000 posetilaca na našoj stranici iz te regije. S preko pola od svih poseta na Mascus koje čine nove mušterije, evidentno je da je Mascus najbolje tržište za oglašavanje Vaše polovne opreme, bez obzira u kojem se delu sveta nalazite.

Ako ste zainteresirani za stavljanje Vaše firme na tržište izvan Vaših granica, oglašavanje banerima je izvrstan način za to i za dovođenje prometa na Vašu web stranicu ili Vaše zalihe iz zemalja na koje ste ciljali. Kontaktirajte Vašeg lokalnog Mascus predstavnika za više informacija!BAUMA China 2016

Najveći svetski građevinski sajam – bauma – otvara svoja vrata u Kini u decembru. 2012 bauma China je imao impresivan odjek, 2,718 izlagača iz 38 zemalja i oko 180,000 trgovačkih poseta iz 141 zemlje. 2016 organizatori očekuju još više izlagača i posetitelja.
Mascus će se predstaviti svojim štandom na bauma China 2016. Ako žete posetiti izlaganje, dođite nas pozdraviti.Volvo građevinska opema lansira svoju mobilnu aplikaciju za polovnu opremu.

Ponosni smo objaviti da je Mascus gradio mobilnu aplikaciju Volvo za građevinsku opremu za Evropu, Bliski istok i Afričku regiju. Sada imate najnovije zalihe polovne opreme iz Volvo mreže na vrhu prsta!

    Pratite nas na Facebooku / društvenim medijima

Društveni mediji su novi način za povezivanje s kupcima, a u Mascusu se želimo povezati sa što je više kupaca i trgovaca moguće, širom sveta.
Pogledajte najnovije informacije od Mascusa.
Pratite nas na: Facebook / Twitter / LinkedIn / Google+Registujte se da biste dobijali Mascus bilten