Titan d.o.o.

Bogoslava Šuleka 19
47000 Karlovac
Hrvatska
Pokaži telefonski broj
Web sajt:Link do web sajta

Predstavljeni brendovi

 • PALMS PALMSE TRAILER
 • Uniforest
 • FAE
 • ISOKON OMEF

Opis kompanije

U Titanu je kupac na prvom mestu i zato se trudimo da ispunimo želje i zahteve kupca. Akcijom izjednačavanja najbolje ponude težimo postizanju najbolje ponude sa najnižom cenom za naše kupce.

Titan d.o.o. prvenstveno posluje kao jedini ovlašteni Makita prodajni i servisni centar dodatne opreme u Karlovačkoj županiji.

Kompanija je osnovana 2006. godine. u Karlovcu. Jedini osnivač i direktor je Sanjin Kosić, po zanimanju električar, koji je nakon dugogodišnjeg rada kao menadžer veleprodaje i maloprodaje profesionalnih alata i računarske opreme osnovao sopstvenu kompaniju.

U 2007 PSC „Titan“ dodatnim proširenjem osnovnog programa Makita koji je prepoznatljiv kao električni i baterijski alat gde ima najširu primenu i odgovore na svaki zahtev profesionalca, dopunjujemo ponudu benzinskim proizvodima koji su na našem tržištu manje poznati, ali Benzinski uređaji „Makita“ sadrže motore renomiranog nemačkog proizvođača „Dolmar“ koji je prvu motornu testeru izumeo davne 1927. godine.

Pored oko 20 modela motornih testera, u ponudi imamo i dvotaktne trimere sa motorom „Dolmar“ i četvorotaktne trimere sa motorima „FUJI-ROBIN“, kao i samohodne kosilice koje pokreću motori „BRIGS-STRATON“, škare za živu ogradu, pumpe za vodu itd. PSC "Titan" proširuje svoje poslovanje na ponude najpoznatijih svetskih marki profesionalnih alata i pribora kao što su: METABO, BOSCH, FLEKS, FESTOOL, FEIN, REMS, HEITEC, MASTER, STARMIKS, FIAC, RUPES, STOMER, DECA, TELVIN, SAER, PRAMAC, BGS, BFT itd.

Želimo da maksimalno pojednostavimo i olakšamo kupovinu novih alata i mašina za gotovo sve namene i potrebe (kompresori, generatori, aparati za zavarivanje, građevinske mašine, viljuškari itd.), Kao i dodatne opreme i potrošnog materijala, uključujući servisiranje i popravku.

Ulaganjem u edukaciju kupaca i korisnika, PSC „Titan“ nastoji da osvoji vodeću poziciju u prodaji i održavanju servisne opreme i alata, kako u Karlovačkoj županiji, tako i na širem području, te stoga neprestano organizuje edukativne seminare, praktičnu obuku i sastanci sa krajnjim korisnicima. S ponosom ističemo da u PSC „Titan“ imamo najširu ponudu „makita“ alata u Karlovačkoj županiji i šire, tako da budući kupci stručnim savetima pri odabiru alata nude priliku da određeni alat demonstriraju sa najboljim kvalitet i bolji izbor. obezbediti prezentaciju i demonstraciju celokupnog programa „makita“ i na lokaciji korisnika po prethodnom dogovoru, za šta koristimo posebno demo vozilo opremljeno gotovo svim alatima iz programa „makita“. Titan d.o.o. je veletrgovac i prodavac na malo, tako da možemo pozitivno odgovoriti na bilo koje pitanje koje tržište traži.

PSC „Titan“ je svoje poslovanje proširio na proizvodni program italijanske kompanije „BFT“, u okviru kojeg tržištu nudi prodaju, servis i ugradnju BFT automatike za garažna i dvorišna vrata. BFT je dinamična kompanija okrenuta ka budućnosti koja proučava i realizuje inovativna i inteligentna rešenja za sve vaše potrebe automatizacije: od kuće do kancelarija ili industrijskih pogona.

Često imamo povremene posebne popuste za gotovinu ili plaćanja po predračunu, kao i za kartično poslovanje, gde smo ugovorom vezani za sve veće kuće.

U mogućnosti smo da ponudimo kreditne kartice svim vodećim bankama i kartičnim kompanijama:

Erste banka 2-12 rata, Karlovačka banka 2-12 rata, Raiffeisen banka 2-36 rata, Privredna banka 2-10 rata, Zagrebačka banka 2-12 rata, Diners Club 2-12 i 13-60 rata, AMEKS 2-6 i 13-60 rata, ZABA Master Card 2-24 rate, VISA Electron.

Dođite u PSC "Titan" i ukažite nam svoje poverenje, a mi ćemo vam uzvratiti ponudom vrhunskih alata, opreme, pribora i usluga po najpovoljnijim uslovima.

„TITAN JE VRLO VAŽAN ZA SVAKOG MAJSTORA“

Oglasi od Titan d.o.o. na Mascus-u

  Pronađite put do Titan d.o.o.

  Pošalji poruku Titan d.o.o.

  Ključne reči

  • šumarske prikolice dizalice
  • šumarske prikolice i dizalice
  • traktorske prikolice
  • Palms Fae Uniforest Omef
  • Palmse Trailer Isokon
  • šumarstvo šumarska oprema
  • gozdarstvo prikolice oprema
  • forestry trailers and cranes
  • forestry forestry equipment
  • Forstanhänger Kräne Ausrüstu

  Titan d.o.o. zastupani brendovi: PALMS PALMSE TRAILER, Uniforest, FAE, ISOKON OMEF.

  The company specializes in šumarske prikolice dizalice, šumarske prikolice i dizalice, traktorske prikolice, Palms Fae Uniforest Omef, Palmse Trailer Isokon, šumarstvo šumarska oprema, gozdarstvo prikolice oprema, forestry trailers and cranes, forestry forestry equipment, Forstanhänger Kräne Ausrüstu.