Scania - Polovne mašine i vozila, detaljne informacije o ovom brendu

Jedna od usluga na Mascusu je brend info strana. Brzo možete naći informacije o Scania kao i o proizvodima Scania.
Ispod možete izabrati željeni model Scania koji se prodaje na Mascusu i kontaktirati prodavca.
Možete videti Scania mehanizaciju / vozila iz vaše zemlje ili kliknite da vidite ponudu iz svih zemalja Mascusa. Možete da pogledate najnovije oglase za Scania ili pretražite prodavce brenda Scania.

Ukratko o firmi Scania.

Kompanija Scania Aktiebolag, kojeg obićno nazivamo Scania AB ili kratkom Scania je jedan od največih švedskih proizvođaća komercijalnih prevoznih vozila. Kompanija je nastala spajanjem Scania i Vabis. Među njihove proizvode padaju uglavnom teški kamioni i autobusi. Takođe proizvode dizel motore za teške mašine, brodove i uopšte industrijske primjene.

Scania osnovana je 1891 u Södertälje, Švedskoj, gde se glavno mesto poslovanja još uvijek nalazi. Danas Scania ima proizvodne pogone u Švedskoj, Holandiji, Poljskoj, Francuskoj, Rusiji, Argentini i Brazilu. Osim toga, možemo nači njihove fabrike u deset zemalja u Africi, Aziji i Europi.

Usluge prodaje, servisa i financijske institucije imaju širom sveta. U 2012, zapošljavali su 38.600 ljudi.

Mogu li pronaći trgovce kamiona Scania na Masucu?

Ovde na Mascusu možete nači odeljak pod nazivom Mascus Locator. To je skup trgovaca koji su prisutni na Mascusu, u raznim područima, na primer. prevoz, građevinska oprema, industrijske mašine, komunalije, itd. . Locator nudi niz mogučnosti za sortiranje, što ga ćini lakšim za traženje željenog trgovca. Ako ste zainteresirani za kamione, tu takođe možete naći trgovce za kamijone marke DAF, Ford, Iveco, MAN, Mercedes-Benz i Volvo.

Kako je sa uvozom kamiona iz inostrastva?

Mascus vam može olakšati potragu za prevoznikom opreme koju tražite putem Mascusovim surađujučim prevoznikom. U samoj kartici proizvoda ćesto čete primetiti poseban logo prevoznika. Ako ga izaberete, moči ćete putem Mascusa doči u kontakt sa prevoznikom, što če vam olakšati potragu i uštedeti vreme .

Kako je sa prodajom? Dali mogu tu da prodam svoj Scania kamion ili traktor?

Ako prodajete ili kupujete polovni kamion je internet portal Mascus idealno mesto za vas. Mascus pokriva široko područje, što znači da tu možete prodati ne samo mašinu iz kategorije prevoza, kao što je kamion Scania, već i primere traktora, polovnih guma, raznovrstana transportna vozila i zapravo svu gotovo polovnu opremu koja vam padne na pamet. Možete prodati razne mašine poput bagera, buldožera, viljuškara, kontejnerskih kamiona, komunalnih kamiona, ploćasti kamiona, rovokopaća-utovarivačć, kamione, prikolice, polovne felge i poluprikolice.