Same - Polovne mašine i vozila, detaljne informacije o ovom brendu

Jedna od usluga na Mascusu je brend info strana. Brzo možete naći informacije o Same kao i o proizvodima Same.
Ispod možete izabrati željeni model Same koji se prodaje na Mascusu i kontaktirati prodavca.
Možete videti Same mehanizaciju / vozila iz vaše zemlje ili kliknite da vidite ponudu iz svih zemalja Mascusa. Možete da pogledate najnovije oglase za Same ili pretražite prodavce brenda Same.

O kompaniji SAME Deutz-Fahr

Kompanija SAME Deutz-Fahr, kraće SDF je italijanski proizvođač traktora, kombajna, motora i druge poljoprivredne mehanizacije i opreme. Traktori su proizvedeni pod imenom SAME (skraćenica od Società Accomandita Motori Endotermici), Hürlimann, Lamborghini, Grégoire i Deutz-Fahr. Traktori su proizvedeni za AGCO korporaciju, koja takođe ima mali deo vlasništva.

Sedište kompanije je u severnoj Italiji, u mestu Treviglio. Tamo je firma i osnovana 1927. od strane braće Cassani.

Proizvodnja, prodaja, preprodaja i distribucija se vrše na 7 proizvodnih lokacija, 13 prodajnih mesta, ’’Join venture’’ na kineskom, 141 uvoznik i preko 3000 agenata širom sveta.

Strategija kompanija se zasniva na internacionalnim proizvodnim kapacitetima, šireći prodajnu mrežu na tržištu, prateći novu tehnologiju, Internet i razvoj osnovnih komponenata za širok spektar proizvoda.

SDF ima zaposlenih preko 3100 ljudi, a 2013. su imali 1,2 milijarde evra prometa, od čega je 60.6 miliona evra profita.

Na sajmu Agritechnica 2013 su predstavili njihov najnoviji i najmoćniji traktor do sada, Deutz-Fahr serije 11.

Zanimaju me traktori i kombajni kompanije SAME Deutz-Fahr.

Ako vas zanima raznovrsta poljoprivredna mehanizacija kao što su balirke, teleskopski viljuškari, traktori guseničari, vinogradarski traktori ili poljoprivredni traktori, onda je Mascus pravi sajt za vas.

Mascus online portal je profesionalno oruđe za internacionalnu prodaju nove i polovne poljoprivredne, građevinske, industrijske, šumarske i transportne opreme. Portal je već prisutan u 55 zemalja širom sveta i prilagođen je za 42 različita jezika. Namena je smanjivanje poteškoća prilikom komunikacije između prodavaca i kupaca, kao i da portal bude jednostavan za prodaju polovne mehanizacije i teretnjaka.

Gde mogu naći specifikacije za SAME traktor?

Mascus poseduje oruđe nazvano Karakteristike, pomoću kojeg jednostavno možete naći tražene specifikacije za svoj traktor. Karakteristike poseduju potrebne informacije o mašini a možete i skinuti podatke u PDF formatu. Tu možete pronaći za specifikacije za traktore serija Argon, Dorado, Frutetto, Eplorer, Tiger, itd.

Kako je sa traktorima Deutz-Fahr ili Lamborghini?

Bez problema biste mogli naći na našem sajtu i ovo. Iako Mascus nije namenski poljoprivredni oglasnik, on ima širok asortiman polovne mehanizacije a na internacionalnom nivou možete lako pronaći ove uređaje. Možete očekivati Deutz-Fahr traktore serija 5, 6 i 7, Agroplus, Agrolux Agrotron i Lamborhini R serije, Nitro, Spark Mach.

Ukoliko vam je potrebna bilo kakva pomoć pri korišćenju našeg oglasnika, možete da okrenete našu Mascus ekipu!