New Holland - Polovne mašine i vozila

Jedna od usluga na Mascusu je brend info strana. Brzo možete naći informacije o New Holland kao i o proizvodima New Holland.
Ispod možete izabrati željeni model New Holland koji se prodaje na Mascusu i kontaktirati prodavca.
Možete videti New Holland mehanizaciju / vozila iz vaše zemlje ili kliknite da vidite ponudu iz svih zemalja Mascusa. Možete da pogledate najnovije oglase za New Holland ili pretražite prodavce brenda New Holland.

Istorija: New Holland

Originalna kompanija New Holland Machine Company osnovana je bila 1895 u Novoj Holandiji u saveznoj državi Pensilvanija. U 1947 kompaniju je preuzo Sperry Corporation, i kompanija se je preimenovala u Sperry Nev Holland. Godine 1986 kompaniju je zatim preuzelo Ford Motor Company, pet godina kasnije, godine 1991 Fiat. Od godine 1999 je Nev Holland marka korporacije CNH Global, kojega je najveći vlasnik Fiat.

Opremu marke Nev Holland proizvode po celom svetu. Trenutno administrativno sedište kompanije nalazi se u Torinu u Italiji . U Novoj Holandiji se nalazi sedište za područje Sjedinjenih Američkih Država, zajedno sa najvećom fabrikom konektora za upravljanje sena i slame na svetu.

Nev Holland je prisutan u 170 zemalja širom sveta i oni poseduju 18 fabrika. U poslednjih nekoliko godina kompanija je osvojila nekoliko nagrada za svoje proizvode, dizajne i inovativne vrednosti. Nedavno su na primer predstavili NH2, traktor na vodonik, kojega mogu farmeri napajati sa energijom iz obnovljivih izvora.

Da li mogu dobiti mašine marke New Holland i na Mascusu?

Apsolutno, Mascus je najveći svetski oglas za polovnu mašineriju iz područja poljoprivredne mašinerije, građevinarstva, industrijskih mašina, transporta, komunalije i šumarstva. Ovde možete pregledati ponudu Nev Holland traktora iz Slovenije.

Gde bi mogao dobiti zvanične specifikacije za mašine marke New Holland?

Upravo ovde na Mascusu ! Mascus sadržava sekciju imenovanu Mascus Specs. Mascus Specs je kolekcija zvaničnih podataka o različiti poljoprivredni mehanizaciji, građevinski mašineriji, itd. Tehnički podaci i dokumentacija su takođe dostupni u PDF-u obliku. Ukoliko ste zainteresovani za specifikacije traktora , ovde možete dobiti specifikacije za traktore Zetor , Massey Ferguson, Same, Claas, itd.

Šta je sa prodajom ? Da li mogu da prodam svoju New Holland mašinu?

Kao što je već pomenuto, Mascus je oglasnik za polovnu mašineriju, kao što su npr. Poljoprivredni oglasnik za poljoprivrednu mašineriju. Mascus inače pokriva šire područje, pa samim tim tu možete prodatavati ne samo mašine kao što su traktori New Holland, ali i gotovo svu drugu mašineriju koju možete zamisliti. Prodati možete razne mašine kao što su viljuškari, bageri, kamioni, razne prikolice, rovokopače, mašine za čišćenje cesti, kombajne, transportna vozila, kombije, kosilice, i još i još.