Linde - Polovne mašine i vozila, detaljne informacije o ovom brendu

Jedna od usluga na Mascusu je brend info strana. Brzo možete naći informacije o Linde kao i o proizvodima Linde.
Ispod možete izabrati željeni model Linde koji se prodaje na Mascusu i kontaktirati prodavca.
Možete videti Linde mehanizaciju / vozila iz vaše zemlje ili kliknite da vidite ponudu iz svih zemalja Mascusa. Možete da pogledate najnovije oglase za Linde ili pretražite prodavce brenda Linde.

O kompaniji Linde Material Handling

Kompanija Linde MH je nastala 1904. godine, kada su Dr. Hugo Güldner, Dr. Carl von Linde i Dr. Georg von Krauss osnovali kompaniju Güldner-Motoren-Gesellschaft u Minhenu u Nemačkoj.

Linde je firmu preuzeo 1929. godine, što je bio značajan korak za firmu i odlična podloga za proizvodnju traktora i motora, a od 1950. godine se nudi širok asortiman aparata za rukovanje teretom, kao što su recimo viljuškari.

Tokom 1958. preuzeli su kompaniju za proizvodnju hidraulike Gusswerk Paul Saalmann & Söhne a godinu dana kasnije su se usresredili na proizvodnju viljuškara i hidraulike.

Tokom 1969. su prestali da proizvode traktore. 15 godina kasnije su preuzeli najvećeg francuskog proizvođača viljuškara, Fenwick, a rezultat je formiranje kompanije Fenwick-Linde S.A.R.L.. Godinu dana kasnije predstavljaju seriju viljuškara 351, koja je predstavljala revoluciju na području dizajna i rukovanja viljuškara.

1989. Godine oni su preuzeli britanskog proizvođača Lansing Bagnall, čime su ojačali svoju tehnologiju u području skladištenja. Četiri godine kasnije pravi takozvano ’’joint venture’’ partnerstvo sa drugim najvećim kineski proizvođačem viljuškara u mestu Ksijamen. Tokom 1995 u fabrici u Aschaffenburgu u Nemačkoj prvi put je proizvedeno više od 18.000 viljuškara u jednoj godini.

Tokom 2006. Linde Material Handling postaje pravno nezavisna, u okviru novonastale grupacije KION GROUP GmbH (pređašnje Linde Flurförderzeuge).

Tokom 2010. su postali prvi proizvođač viljuškara u Evropi.

Imam Linde viljuškar, želim da ga prodam. Kako da to uradim na Mascusu?

Ako ste fizicko lice, možete na Mascusu dodati dva oglasa besplatno. Trgovci za oglašavanje na Mascusu trebaju da se dogovore o oglašavanju. Pozovite naš prodajni odsek koji ce vam pomoci pri izboru optimalnog paketa za vaše potrebe.

Tražim prodavca od kojeg bih kupio novi viljuškar.

Mascus portal vam može pomoci i pri tome. Lako možete pronaci željeni viljuškar u sekciji oglasi . Možete naci viljuškare i drugih proizvodaca kao što su Nissan, Mitsubishi, Jungheinrich, Hyster, Doosan, Clark, Caterpillar i mnoge druge. Oglase za prodaju možete pronaci i na našem medunarodnom online poslovnom imenikuMascus Locator, gde možete pronaci trgovce viljuškarima koji saraduju sa Mascusom.