Kubota - Polovne mašine i vozila, detaljne informacije o ovom brendu

Jedna od usluga na Mascusu je brend info strana. Brzo možete naći informacije o Kubota kao i o proizvodima Kubota.
Ispod možete izabrati željeni model Kubota koji se prodaje na Mascusu i kontaktirati prodavca.
Možete videti Kubota mehanizaciju / vozila iz vaše zemlje ili kliknite da vidite ponudu iz svih zemalja Mascusa. Možete da pogledate najnovije oglase za Kubota ili pretražite prodavce brenda Kubota.

Istorija kompanije Kubota

Japansko preduzeće Kubota je osnovano 1890. godine u mestu Osaka. Započeli su sa proizvodnjom različitih proizvoda iz legura metala te nastavili sa proizvodnjom vodovodnih cevi, hidranata i ventila. Tokom 1922. godine su počeli sa proizvodnjom motora na ulje. Tokom 1939 godine, kompanija je prešla iz privatnog vlasništvau akcionarsko društvo, osam godina kasnije su razvili kultivator.

1953. godine su nastupili na tržištu građevinske opreme i proizvodnju različitih bagera i drugih građevinskih mašina. Sedam godina kasnije su razvili i komercijalizovali prvi japanski poljoprivredni traktor. 1963. godine su započeli proizvodnju palionica komunalnog otpada, a na kraju decenije su nastupili na američko tržište sa svojim kompaktnim, 21 KS traktorom L200 i istovremeno započeli prodaju kombajna. Usled uspeha tih traktora na novom tržištu, tri godine kasnije su uspostavili preduzeće Kubota Tractor Company u mestu Torrance u Kaliforniji. Krajem 80-ih godina su napravili svoj prvi proizvodni pogon u SAD-u.

Preduzeće je za svoje nagrade i delove u ekologiji dobilo mnoge nagrade.

Zanimaju me Kubota traktori. Da li ih mogu pronaci na Mascusu?

Kako traktore marke Kubota, tako i mnoge druge marke traktora su vam sada na raspolaganju na prodaju na online oglasniku Mascus. Medu najposecenije možemo izdvojiti Massey Ferguson, John Deere, Fendt, New Holland, SAME… Ukoliko kliknete na ovaj link, otvorice vam se strana na kojoj možete pronaci sve traktore na prodaji na našoj online strani. Zahvaljujuci upotrebei filtera na levoj strani, možete razvrstati po parametrima kao što su cena, marka traktora, izlazna moc motora, radni sati, tip pogona i mnogo drugih. Na raspolaganju su vam i veze do najviše traženih modela traktora.

Prodajem traktor Kubota, zanima me da li mogu da se oglašavam na Mascusu.

Možete. Ako ste fizicka osoba možete da dodate vaš oglas besplatno. Mascus vam nudi jednostavan i jeftin nacin za oglašavanje i prodaju vaše polovne poljoprivredne mehanizacije i izvan Srbije. U slucaju da ste predstavnik preduzeca, koje se bavi prodajom Kubota traktora, možete kontaktirati naš prodajni odeljak, gde možete dobiti racun za trgovce. Kao trgovac imate na raspolaganju dodatne opcije za prodaju i promociju svoje poljoprivredne mehanizacije.