Jungheinrich - Polovne mašine i vozila, detaljne informacije o ovom brendu

Jedna od usluga na Mascusu je brend info strana. Brzo možete naći informacije o Jungheinrich kao i o proizvodima Jungheinrich.
Ispod možete izabrati željeni model Jungheinrich koji se prodaje na Mascusu i kontaktirati prodavca.
Možete videti Jungheinrich mehanizaciju / vozila iz vaše zemlje ili kliknite da vidite ponudu iz svih zemalja Mascusa. Možete da pogledate najnovije oglase za Jungheinrich ili pretražite prodavce brenda Jungheinrich.

O kompaniji Jungheinrich

Kompanija Jungheinrich je osnovana 1908. godine, kada je Herman Jungheinrich osnovao kompaniju H. Jungheinrich & Co koja se bavila uvozom i izvozom. Tokom 1953. je Hermanov sin, Fridrih Jungheinrich postavio temelj kompanije kakvu poznajemo danas, sa tim da je osnovao firmu H. Jungheinrich and Co. Maschinenfabrik. Tada se pojavio i prvi elektricni viljuškari na cetiri tocka, model Ameise 55.

Tokom pedesetih i šezdesetih godina prošlog veka kada je Nemacka doživela ekonomski bum, takozvano nemacko ekonomsko cudo. Jungheinrich je tada postao jedan od najvecih izvoznika. Na kraju su osnovali prvu medunarodnu grupaciju, cime su postavili temelje za svetsko tržište. Prve filijale su uspostavljene u Italiji i Švedskoj. Tokom 1962. su predstavili automatski kontrolisane kamione – Teletrak.p>

Sedamdesetih su pokrenuli veliku inovacijsku ofanzivu, predstavili novi dizajn, proširili fabriku u Norderstedtu i racionalizovali proizvodnju.

Tokom 1990. Tacnije 30. avgusta postali su akcionarsko društvo. Tokom 1993. su napravili fabriku za proizvodnju motora JULI u Ceškoj. Dve godine kasnije su prvi na svetu predstavili viljuškar sa centralnom kontrolnom tablom nazvan Retrak®.

Posle 2000. godine, poceli su prodavati svoje proizvode iskljucivo pod brendom Jungheinrich. Postoji i sajt Jungheinrich kompanije za srpsko tržište, ovde.

Kupio bih viljuškar Jungheinrich na Mascusu. Kako to da uradim?

Ovo se može uraditi na više nacina. Možete u pretragu uneti ’’Jungheinrich viljuškar’’ na bilo kojoj traci za pretragu na sajtu Mascusa. Možete kliknuti na kategoriju "Industrijska oprema" i onda na viljuškare i zatim izabrati brend. Najlakše je da odete na sledeci link

Kako mogu da prodam polovni viljuškar na Mascusu?

Najpre seregistrujte, pa onda dodajte oglas. Fizicka lica mogu da dodaju dva oglasa besplatno, a firme trebaju da kontaktiraju odeljenje za prodaju portala Mascus Srbija za dogovor o oglašavanju. Možete prodati širok spektar industrijskih proizvoda. Viljuškari raznih proizvodaca (Toyota, Linde, Caterpillar, Manitou, Still, Hyundai); kontejneri, rampe, tegljaci, itd.