John Deere Zastupnici - Pronađi polovne John Deere mašine na prodaju na Mascus RS

Jedna od usluga na Mascusu je brend info strana. Brzo možete naći informacije o John Deere kao i o proizvodima John Deere.
Ispod možete izabrati željeni model John Deere koji se prodaje na Mascusu i kontaktirati prodavca.
Možete videti John Deere mehanizaciju / vozila iz vaše zemlje ili kliknite da vidite ponudu iz svih zemalja Mascusa. Možete da pogledate najnovije oglase za John Deere ili pretražite prodavce brenda John Deere.

Ukratko o firmi John Deere

Deere & Company, poznatije po svojoj marki John Deere je američka korporacija sa sedištem u gradu Moline u američkoj državi Ilinois . Uvrstavamo jih među najveće proizvođače poljoprivrednih mašina u svetu. U 2012 rangirani su na 348 - ka stavi na listi Fortune 500. Deere i Company proizvode pod imenom John Deere razne mašine za poljoprivredu , koji uključuju traktore , kombajne, balierke , sadilice, prskalice i UTVji . Kompanija takođe proizvodi mehanzaciju za građevinsku opremu i šumarstvo , dizelske motore i razne druge mehaničke delove .

Oni takođe proizvode razne komunalne objekte, kao što su kosilice , traktori za košenje i freze za sneg.

Slogan kompanije je " Nothing Runs Like a Deere" ( srb. ništa radi kao Deere ) , njihov logo je skakanje jelena , koji je igra reči " ništa ne radi kao jelen . " Jelen je napisan na engleskom jeziku kao " deer ", ime kompanije je " Deere ". Drugi identifikovani znak kompanije je njihova zeleno - žuta boja šema mašina

U 2006 , Deere & Company zaposlili su oko 49.000 ljudi u različitim zemljama širom sveta , uključujući SAD , Australiju , Tursku, Kanadu , Veliku Britaniju , Kinu, Francusku, Nemačku , itd , a to jih čini najvećim proizvođačom poljoprivredne mehanizacije u svetu . Unutar SAD-a su njihove primarne lokacije njihovog administrativnog centra u več spomenutom gradu Moline , i fabrike u centralnim i jugoistočnim američkih država.

Gde mogu da pronadem traktor John Deere za prodaju?

John Deere traktor možete nac´i u odeljku poljoprivredne mašine ,podsekcija traktori . Tamo traktore onda dalje sortirate po marki , modelu, i raznih drugih osobina. Najbrži nacin je jednostavan ako pratite ovaj link.

Zanima me kupovina traktora iz inostranstva. Kako je sa prevozom?

Na Mascusu ce te u kartici produkta nac´i logotip i link do prevoznika koji suraduje sa Mascusom . To je obicno medunarodni prevoznik . Kada kliknete na link prikazace vam se kontaktni formular gde unosite upitnik,predstavnik prevozne kompanije c´e vas kontaktirati i razgovarati sa vama o detaljima .

Imam traktor na prodaju, da li ga mogu dati na Mascus?

Možete , ako ste fizicko lice možete postaviti na Mascus portalu do dva oglasa slobodno, trgovci za oglas reklame placaju . U slucaju da ste trgovac , molimo vas da kontaktirate Mascus odeljenje prodaje na telefon br . 031 398 492 ili e-mail info@mascus.si

Ako imate za prodaju i druge stvari sa podrucja poljoprivredne mehanizacije , bez problema možete ove mašine postaviti na Mascus . Kao na primer , poljoprivredna mehanizacija , koju možete da pronadete i stavite na Mascus, možemo pomenuti i mašine kao što su traktorske prikolice , traktori, kosilice , balirke , plug , cisterne i traktorske gume