JCB polovne mašine i vozila

Jedna od usluga na Mascusu je brend info strana. Brzo možete naći informacije o JCB kao i o proizvodima JCB.
Ispod možete izabrati željeni model JCB koji se prodaje na Mascusu i kontaktirati prodavca.
Možete videti JCB mehanizaciju / vozila iz vaše zemlje ili kliknite da vidite ponudu iz svih zemalja Mascusa. Možete da pogledate najnovije oglase za JCB ili pretražite prodavce brenda JCB.

Historija kompanije JCB

Firmu je osnovao 1945 Joseph Cyril Bamford u gradu Uttoxeter, Engleska. U najm je uzeo garažu površine 17m2. U njoj je pomoču mašine za zavarivanje, kojeg je kupio polovnog za 1 £, od viška vojnog materijala, napravio svoju prvu mašinu, kiper prikolicu. Tu prikolicu prodao je na domačem tržištu od 45 £ i odmah napravio još jednu prikolicu. Spomenuta mašina za varjenje i priklica su još uvek sačuvani.

Godine 1948, kompanija je imala več 6 zaposlenih i prva u Europi, proizvela je prvu hidrauličnu kiper prikolicu. Dve godine kasnije, firma se preselila u bivšu fabriku sira u Rocestru. Godine 1951, poćeli su svoje proizvode bojati u žutu boju i kasnije godine 1953 proizveli prvi traktor, na kojem su ujedno stavili i prvi put slavni JCB logotip.

Godine 1960, JCB je probio na amerićko tržište uz pomoč hidraulićkih traktora, gde su još uvijek vrlo uspešni. Do 1964 prodali su više od 3000 3C bagera. Godine 1978, predstavili su mašinu zvanu Loadall, godinu dana kasnije poćeli su poslovanjem u Indiji. U 2004 proizveli su prve dizelske motore koji su u potpunosti osmislili i proizveli sami.

Danas, kompanija JCB ima 18 fabrika u Velikoj Britaniji , Nemačkoj, Južnoj i Severnoj Americi, Indiji i Kini. Zapošljava 8.000 ljudi na 4 kontinenta, svoje proizvode prodaje samo u 150 zemalja u 1500 različitim prodajnim mestima. Njihov portfolio trenutno ima više od 300 proizvoda, koje su proizveli sami.

Mogu li kupiti JCB 3CX bager na Masusu?

Apsolutno , Mascus je vodeči svetski portal za trgovanje polovnih građevinskih mašina na svietu. Kod nas možete kupiti, primer bager, mini bager, traktor gosenićar, utovarivać, kiper ili buldožer, ne samo iz Slovenije, več i iz inozemstva. Ako vas polovni bager ne zanima i radije bi kupili novi, isplati se vam iskoristiti naše Mascus Locator alate. U Locatoru načete ceo spisak trgovaca koji surađuju sa Mascusom. Pronači možete tuđe i slovenske trgovce. Potrebno vam je malo pregledati i sigurno čete pronaći nekog zanimljivog prodavača sa dobrom ponudom. Ako želite kupiti bager druge marke, ovde su i bageri marke Case, New Holland, John Deere, Volvo i Komatsu.

Trgovac sam sa različitim polovnim mašina. Šta mi može ponuditi Mascus?

Mascus je portal preko kojeg se prodaje širok izbor polovne opreme, sva građevinska oprema je na veliko izložena in na raspolaganju. Ako se u vašem inventaru, između ostaloga također može nači neki bager, utovarivać, buldožer, traktor za zavarivanje, dizala, itd. . možete ga staviti bez problema na Mascus. Za pravna lica oglasi se plačaju, za koja pozovete odjeljenje prodaje Mascus Slovenija i dogovorite se za paket reklamiranja koji vam najbolje odgovara. Trgovci imaju, naravno, na raspolaganju i dodatne alate za unapređenje prodaje, kao što je poslovna verzija Mascus Locator, što vam daje do 10 ključnih reči vezane uz vaše poslovanje na razlićitim jezicima i višejezićni opis kompanije. Ne zaboravite da na Mascusu uvek također možete oddati i oglase za manje građevinske mašine, kao što su generatori, pumpe i kompresori.