CLAAS - Polovne mašine i vozila, detaljne informacije o ovom brendu

Jedna od usluga na Mascusu je brend info strana. Brzo možete naći informacije o CLAAS kao i o proizvodima CLAAS.
Ispod možete izabrati željeni model CLAAS koji se prodaje na Mascusu i kontaktirati prodavca.
Možete videti CLAAS mehanizaciju / vozila iz vaše zemlje ili kliknite da vidite ponudu iz svih zemalja Mascusa. Možete da pogledate najnovije oglase za CLAAS ili pretražite prodavce brenda CLAAS.

Istorija : marka Claas

Kompanija Claas ima svoje korene godine 1913, kada je Avgust Claas osnovao kompaniju u Clarholzu u Nemačkoj . Godine 1919 posao je prebačen u Harsevinkel , gde se je kompanija fokusirala na proizvodnju kosa za žetvu . Dve godine kasnije dobili su prvi patent, vozljač za efikasno vezivanje slame . U godini 1931 predstavili su prvu " balirku " a od 1936 na tržište postavili su prvi kombajn posebno prilagođen za evropske uslove za žetvu. Deset godina kasnije predstavili su CLAAS SUPER, kombajn koji je izgrađen u više od 60.000 primeraka , i to je bilo na prodaju sve do 1978.

Danas kompanija Claas takođe proizvodi traktore i teleskopske viljuškare, naravno održavaju proizvodnju kombajna i bale sa kojima su postali poznati . U godini 2013 proizveli su svoj 450,000-i kombajn.

Da li su na Mascusu na raspolaganju tehničke specifikacije mašina marke Claas?

Da, kao i dokumentacija i tehnički podataki mnogih drugih marki kompanija koje se bave mašinama . Na Mascus Specs naći ćete detaljne formalne specifikacije mašine marke Claas , Nev Holland , Case, Deutz - Fahr , Lamborghini , Zetor , itd .

Da li mogu na Mascusu da prodam svoju mašinu marke CLAAS?

Možete. Mascus je najveći profesionalni svetski oglas za trgovanje za prodaju polovnih mašina . Ako ste fizičko lice možete podneti reklamu za jednu mašinu na Mascus besplatno , samo registrovati se morate. Kompanije za oglase plaćaju , ali imaju za to posebne privilegije , kao što su alati za analizu poslovanja na Mascusu ,izrada kataloga, uvoz i izvoz podataka,dobitak Mascus Mobile vebsajta,Mascus Plus integracija, dobitak banera, i mnoga druga zanimljiva rešenja.

Šta sve u stvari možete dobiti na Mascusu?

Praktično bilo šta sa područja polovnih mašina. Opšte oblasti, koje Mascus pokriva su građevinske mašine , poljoprivredne mašine, šumarske mašine , transportne mašine , komunalne opreme i industrijska oprema . Ako idemo u detalje pregledavati , možete da vidite oglase poput polovnih traktora , traktorskih guma , kombajna , konektori za oranje , setvu , đubrenje; mašine za stočnu hranu , seno , stoka; rovokopač , bager , viljuškar, i još i još.