O Caterpillaru -- informacije o brendu

Jedna od usluga na Mascusu je brend info strana. Brzo možete naći informacije o Caterpillar kao i o proizvodima Caterpillar.
Ispod možete izabrati željeni model Caterpillar koji se prodaje na Mascusu i kontaktirati prodavca.
Možete videti Caterpillar mehanizaciju / vozila iz vaše zemlje ili kliknite da vidite ponudu iz svih zemalja Mascusa. Možete da pogledate najnovije oglase za Caterpillar ili pretražite prodavce brenda Caterpillar.

O kompaniji Caterpillar

Kompanija Caterpillar je više od 85 lider neprestanog napretka i pozitivnih promena na svim kontinentima. U 2012 zabeležili su skoro 66 milijardi dolara prihoda, što napravi Caterpillar vodeči proizvođač građevinske i rudarske mašinerije, dizelskih i plinskih motora, industrijskih plinskih turbina i dizel- električnih lokomotiva na svetu. Istovremeno su vodeći provajder usluga preko kompanija Caterpillar Financial Services, Caterpillar Remanufacturing Services i Progress Rail Services.

Gde mogu da pronađem Caterpillar posrednike u Sloveniji?

Baš ovde na Mascusu, gde možete prodavce tražiti u našem poslovnom imeniku Mascus Locator . On sadrži kontaktne informacije za različite trgovce, koji su prisutni na Mascusu, i njihovu lokaciju i moguču zalihu polovnih bagera, rovokopača i drugih mašina iz kategorije građevinska mašinerija. U Locatorju možete naći i druge popularne marke iz područja građevinarstva. Ako jih nabrojimo samo neke - Komatsu, JCB, Hitachi, Nev Holland, itd.

Na Mascusu sam našao zanimljivu Cat mašinu iz Nemačke. Ima li Mascus kakve informacije o transportnim uslugama?

Da, na Mascusu možete u kartici produkta nači provajdere transportnih usluga, koji sarađuju sa Mascusom . Kada pritisnete na njihov logotip, otvoriće vam se oblik za kontakt provajdera transportnih usluga, gde možete da opišete svoj transportni problem.

Imam nešto polovne mašinerije na prodaju,da li je mogu dati na Mascus?

Može. Ako ste fizičko lice može podneti dva oglasa besplatno. Kompanije trebaju za reklamiranje na Mascusu sklopiti ugovor , ali za to na raspolaganje imaju neograničen broj oglasa, opcija rasporeda banera , pristup do naprednih alata za trgovce kao što je alat za analizu tražnje, štampanje kataloga, primanje tražnji iz oglasa kupim , mobilnu sajt stranicu Mascus Plus, Mascus Facebook plus, i mnogi drugi.

Šta sve mogu prodati na Mascusu?

Mascus je najveći internetni portal za trgovanje sa polovnim mašinama iz područja kao što je građevinska mašinerija, šumarstvo , poljoprivredna mašinerija, komunalna tehnika, itd . Dakle, ovde možete kupiti širok spektar različitih mašina, od viljuškara, traktora, konektora za traktore i kombajne, do bagera, plugova, dizalica, vitla, kombija, kamiona, prikolica, rudarske opreme, agregata, i mnoge druge vrste tipova mašina.