12.10.2010.

Mascus je dostigao broj od 100,000 oglasa polovne opreme

Mascus, jedno od najvecih imena u svetu prodaje polovnih masina u gradjevinarstvu,poljoprviredi, sumarsvtu, komunalnoj tehnici i kamiona je dostigao cifru od 100,000 oglasa polovne opreme.

Najnovija vest prati vesti o Mascusu koji je dostigao, 1 do 2 miliona posetilaca na mesecnom nivou, sto je jos jedan dobar arazlog za posetioce sirom Evrope, Amerike, Kanade, Juzne Afrike, Australije, Dalekog istoka i Ruske federacije da pregledavaju i uporedjuju oglase.

“Broj od 100,000 oglasa je veoma znacajan za Mascus,” komentarise Direktor prodaje Rickard Petersson. “Zadovoljni smo ali ne i iznenadjeni. Radili smo mnogo na tome da ucvrstimo reputaciju kao medjunarodna kompanija koja prodaje u svim zemljama tako sto razvija nove opcije i usluge koje cine Mascus laksim za koriscenje.”

Ove usluge kao sto je Moj Mascus, koje omogucavaju privatnim korisnicima registrovanim na Mascusu da cuvaju omiljene oglase, postavljaju Trazim oglase ili dobijaju obavestenja na mejl kada se takve masine pojave na sajtu; Indeks oglasa koji je poboljsao SEO Mascusa, Brend strane koje pomazu korisnicima da pronadju delove polvone opreme ili transportna vozila, pretrazivanje po tipu Brenda i vise.

Mascus je sada prisutan u 32 zemlje na 5 kontinenata u 42 oblasti, in a 35 jezika, cineci ga jednim od najvecih i najuticajnih portal na svetu. Proizvodi koji su dostupni su traktori, prikolice, kopaci i kamioni na prodaju.

“Cinjenica da korisnici sirom sveta mogu da pretracuju i odgovaraju na oglase na svom jeziku predstavlja veoma bitan element u medjunarodnom razvoju,” kaze Tomasz Odrobinski, Direktor Mascus Internacionalizacije. “Prodavci su prepoznali medjunarodne mogucnosti, osvajajuci nova trzista na svom jeziku. “

“Uspeli smo da uspostavimo stabilan rast na svim nasim teritorijama, uprkos recesiji,” dodaje Izvrsni director Mascus, Fredrik Larsson “Verujemo da ako stalno budemo fokusirani na to sta krajnji kupac zeli, mozemo da rastemo i poboljsamo kvalitet i za kupce i za prodavce.”

Contacts:
Fredrik Larsson, Mascus Izvrsni direktor, +358 50 314 2511,
Rickard Petersson, direktor prodaje, + 46 70 660 2780,
Tomasz Odrobinski, direktor internacionalizacije, + 358 40 750 4922,

O Mascusu:
Mascus – je elektronsko trziste polovnih masina u poljoprivredi,sumarstvu I obradi zemlje. Proizvodi ukljucuju traktore, prikolice, mini kopace, bagere, polovne kamione na prodaju, sanduk prikolice.
Mascus ubrzava kupoprodau polovnih masina jer stavlja na jendo mesto sve informacije I ponude, kao I potraznju. Svi prodavci, I krajnji kupci mogu ostaviti svoje oglase za polovne masine I opremu za prodaju.
Mascus jekompanija Alma Media Korporacije.

Napomena za izdavace:
Press materijali i slike:

Engleski www.mascus.com/press

Opste press informacije:

Za vise informacija:
Polina Brachkov, Mascus menadzer komunikacija,+ 358 50 381 49 45,

12.10.2010.

2015

2011

2010