23.3.2015.

Mascus pokreće novi sajt prilagođen svim uređajima

Mascus, najbrže rastuća online prodavnica na svetu za prodaju transportnih mašina, građevinske mašinerije, poljoprivredne, upravljačko-teretne opreme i šumarstva, sada omogućava lakši pristup korisnicima na celom sajtu, sa pokretanjem verzije prodavnice koja je prilagođena svim uređajima.

Novi sajt koji je prilagođen svim uređajima omogućava Mascus korisnicima da pretražuju oglase na svojim računarima, pametnim telefonima i tabletima bez ikakve promene sredine i gubljenja neke karakteristike glavne verzije za računare. Prodavci će takođe moći da upravljaju svojim sadržajem direktno sa svojim mobilnih uređaja. Novi dizajn je razvijen da bi Mascus bio dostupan i kada ste za svojim stolom i koristite svoj računar ili kada ste napolju i koristite svoj pametni telefon ili tablet.


“Mi znamo da sve više i više korisnika koristi svoje pametne telefone da bi pristupilo sadržaju na internetu i industrija teških mašina nije izuzetak.” objašnjava Mascusov COO Rickard Krøtø.

“Naši posetioci i mušterije su neretko udaljeni od svog stola i računara ali žele stalno biti dostupni i imaju svoje pametne telefone ili tablete sa sobom. Naš sajt koji je prilagođen svakom uređaju vam nudi priliku da pregledate Mascus sa bilo kog pametnog uređaja bez gubljenja karakteristika koje vam omogućava klasična verzija za računar. Pored poboljšanog iskustva korisnika, kupci će takođe moći da pristupe Mascusu dok su napolji i kontaktiraju prodavci preko dodira prstom dok poslodavci imaju šansu da budu znatno brži što se tiče odgovora jer mogu da kontrolišu svoje zalihe preko pametnog telefona ili tableta.” dodaje Mascus Marketing Menadžer Gauthier Dominicy.

Korisnici mogu pristupiti sajtu prilagođenom svakom uređaju i pretraživati oglase koji su organizovani u “lake za navigaciju” kategorije. Kada klijenti kliknu na oglas, oni će videti prodavčeve slike proizvoda, detalje proizvoda, cenu i informacije o lokaciji. Klijenti će takođe moći da pozovu prodavca čiji se broj nalazi sa desne strane oglasa i raspitaju se o neophodnim informacijama.

Posvećenost poboljšanjima posvećenim klijentima

Novi sajt je deo Mascusovog trajnog plana da omogući bolje iskustvo i olakša korišćenje platforme za sve svoje korisnike. “Novi sajt koji je prilagođen svim uređajima omogućava Mascusu da dostigne novi nivo čineći ga fleksibilnijim za upotrebu,” objašnjava Tim Scholte, Mascusov CEO. “Mi priznajemo koliko je važno imati sistem koji je lak za upotrebu, bez obzira u kom okruženju pristupaju, i to uključuje pametne telefone i tablete. Mobilni uređaji prevazilaze upotrebu klasičnih kompjutera i laptopa u sferi pretraživanja interneta, tako da je omogućavanje Mascus prodavnice prilagođene svakom uređaju postalo neophodan korak. Takođe pojačava našu posvećenost za poboljšanja vezana za mušterije,” on dodaje.

“Sajtovi prilagođeni telefonima koje smo napravili za naše klijente u poslednje dve godine su se pokazali kao uspešni i bilo je logično da primenimo ovaj trind i na našoj prodavnici. Kako pametni telefoni i tableti postaju svakodnevica kao i internet za telefone, verujemo da će novi sajt prilagođen svim uređajima biti ekstremno popularan među Mascusovim korisnicima širom sveta i omogućavaće bolje iskustvo prilikom pretraživanja i kvalitet usluge za naše klijente,” zaključuje Tim Scholte.


Kontakti:
Tim Scholte, CEO, +31 65 182 3389,
Rickard Krøtø, COO, +46 70 660 2780,

O Mascusu:
Mascus – je online prodavnica za poljoprivrednu mašineriju, šumarstvo, upravljanje teretom i komunalna oprema. Proizvodni asortiman uključuje stvari kao što su traktori na prodaju, prikolice na prodaju, polovni kamioni na prodaju, kopači, furgon prikolice, mini kopači i bageri. Mascus čini prodaju polovne mašinerije i opreme bržom i efikasnijom skupljanjem informacija na jednom mestu o potražnji i ponudi. Svi prodavci, proizvođači i krajnji korisnici su dobrodošli da ponude svoje polovne mašine i opremu na prodaju preko naše prodavnice.

Notes for Editors:
Press materials and pictures:

English www.mascus.com/press

23.3.2015.

2015

2011

2010