Mascus Webshop

Da li želite da svoje akcije predstavite na svojoj web stranici na profesionalan način bez problema sa programiranjem / održavanjem?

Pronađite Mascus Webshop rešenje, modern web shop za vašu veb stranicu prezentujući vašu stalno ažuriranu akciju svojim posetiocima!

  • Postavite vaše oglase na Mascus i website odjednom
  • Smanjite odgovornosti za održavanje / programiranje, Mascus je zadužen za stranicu sa korišćenom opremom.
  • Odličan dizajn i upotrebljivost u skladu sa vašim brendom.
B I T E R R A d.o.o.
Vipavska cesta 2c, 5270 Ajdovščina, Slovenija
Vebsajt:   www.mascus.rs
E mail:   info@adriabager.com
Telefon:   +386 5 905 7691

Detalji:

Mascus Vebshop je brz i jednostavan način ažuriranja vaših listinga, a vaša stranica je sveža i uzbudljiva! Mascus Vebshop rešenje je dizajnirano specijalno za Mascus klijente. Pružamo vam sopstvenu lokaciju za korištenje opreme, bilo kao odvojenu veb stranicu ili kao dodatak vašoj postojećoj lokaciji. Potom možete svoju opremu staviti na prodaju na dve odvojene lokacije, ali bez potrebe da idete na odvojene stranice i ponovite sve! Ovo čini bržu i lakšu maksimizaciju vaše ekspozicije na mreži i poveća prodaju.

Vebshop usluga vam štedi i vreme administracije i novac, i održava vaše podatke na računaru sveže i uzbudljive.

Na vebsajtu Mascusa možemo prilagoditi vašu veb stranicu pomoću nekih odličnih dodataka, uključujući i ikone kategorija, konvertor valuta, slike do 10 najnovijih mašinskih oglasa sa ili bez sličica i zahteva formirajte na svojoj prednjoj strani tako da se vaši kupci mogu prijaviti na redovne ispravke. Sve ovo može da se uradi na 25 različitih jezika, pružajući vam priliku da razgovarate sa svojim kupcima širom sveta i maksimizirate prodor na tržište. Doći do još veće svetske publike sa Vebshopom.