Mascus je vase trziste masina

Nalazite brze polovne masine


Zar ne bi bilo odlicno pronaci brzo i lako liste polovnih masina u gradjevinarstvu, poljoprivredi, sumarstvu, komunalnoj tehnici, transportu?
A sta je sa pronalazenjem informacija o kompanijama ili pruzaocima usluga koje se bave teksom mehanizacijom i kamionima?

Mascus se bavi mehanizacijom profesionalno

Mascus je nezavisno elektronsko trziste gde mozete naci preko 1000 komada opreme i masina na prodaju sa vasih lokalnih trzista iz celog sveta. Specijalizovani smo za

Besplatan pregled i na vasem jeziku


Mascus olaksava pretragu i cini trziste masina besplatnim za pregledavanje. Pronadjite ponude
Svih velikih brendova i modela opreme prodavaca sirom Evrope i sveta. Najbolje je sto sve to mozete pronaci na svom jeziku.

Laka pretraga i alat za uporedjivanje

Napravili smo laku pretragu koja pojednostavljuje ceo process tazenja masina, po tipu masine, brendu, lokaciji, ceni, godini proizvodnje. Uporedni alat vam pomaze da uporedjujete opremu

Kontaktirajte prodavca direktno


Mi ne ucestvujemo u transakciji niti u pregovorima. Kada pronadjete masinu koju zelite, mozete direktno kontaktirati prodavca putem kontakt online forme ili koristeci podatke koje je prodavac ostavio. Kada razgovarate sa prodavcem, ne zaboravite da se pozovete na Mascus.

Transportne i finansijske usluge

Pronasli ste pravu masinu,ali koliko ce kostati da je dobijete? Na Mascusu mozete dobiti ponude za transport i finansiranje opreme. Pratite link Finansijske/Transportne usluge na kartici proizvoda, popunite informacije i kompanije ce vas kontaktirati.


Registrujte se danas besplatno i pocnite pretragu polovnih masina danas

Mascus u brojkama

Mascus u brojkama

Reference