Klijentske reference

Agro TECH PMD d.o.o.
Agriculture
quotation

Poštovani korisnici portala MASCUS. Ovim putem bi želeli da se zahvalimo ekipi MASCUS-a na dosadašnjoj saradnji, profesionalizmu i prijateljstvu. Jednostavnost, stručnost i kompetentnost su unapredili naše poslovanje. Hvala.

– Milan Adžić, klijent od 2014
VOLVO DOO SRBIJA
Transport
quotation

Mascus portal omogućuje, da naši oglasi budu viđeni u širokom auditorijumu, što svakako koristi našem poslovanju!

– Danijel Rondić, klijent od 2015

Agro TECH PMD d.o.o.

Agrotech je zastupnik više svetski poznatih proizvođača poljoprivredne mehanizacije kao što su Vogel&Noot, Rauch, Ma/Ag, Hauer, Framest, Fliegl i Weidemann. Agrotech je ekskluzivni zastupnik najvećeg Evropskog proizvođača prikolica FLIEGL i renomiranog Danskog proizvođača priključne mehanizacije HE-VA. Agrotech zastupa i jednog od najpoznatijeg proizvođača traktora i kombajna na svetu: CASE IH i Steyr. U našoj ponudi su mašine od renomiranih proizvođača, koji se smatraju specijalistima u sopstvenoj oblasti proizvodnje. Pored toga, stalno radimo na proširivanju naše ponude kako bi partnerima ponudili savremenu i adekvatnu mehanizaciju koja će obezbediti profitabilnu proizvodnju. Pored prodaje i održavanja mehanizacije, kompanija Agrotech je u prilici da svojim partnerima obezbedi i odgovarajuće finansiranje preko banaka ili lizing kuća.
Web stranica

VOLVO DOO SRBIJA

Osnovana 1927. godine, kompanija Volvo je jedan od vodećih proizvođača teških privrednih vozila i dizel motora u svetu. Grupacija Volvo takođe nudi širok izbor prilagođenih rešenja koja se odnose na finansiranje, zakup, osiguranje i servisiranje, kao i potpune transportne sisteme za gradski saobraćaj. Kamioni Volvo prodaju se i servisiraju u više od 130 zemalja širom sveta, posredstvom preko 650 prodavaca i 1450 radionica. Više od 90 % kamiona koje proizvodimo spada u klasu teških vozila, težine preko 16 t, zbog čega je Volvo Truck Corporation po veličini treći proizvođač kamiona za teške uslove rada u svetu. Imamo ukupno devet fabrika za sklapanje kamiona širom sveta, kao i osam fabrika čiji su vlasnici naši lokalni partneri. Slobodno nam se javite. Odgovorićemo na vaša pitanja najbolje što možemo i daćemo vam potrebne informacije.
Web stranica