Postoji mnogo kategorija polovnih mašina koje su dostupne za prodaju na Mascusu, poznatom elektronskom trzištu za kupoprodaju polovne mašinerije, rezervnih delova i opreme. Koristite formular za pretragu polovnih mašina u kategoriji kultivatori. Takođe mozete kliknuti na Pregledaj sve brendove u kategoriji kultivatori ako zelite da proverite dostupnost polovnih mašina u kategoriji kultivatori, sortirano po brendu ili kliknite na Pregledaj sve oglase u kultivatori ako zelite da istrazite oglase po datumu.

Podkategorije u kultivatori

  Kultivatori u Srbija i drugim zemljama

  Kako pronaći kategoriju polovnih mašina na prodaju?

  Ako trazite oglase u kategoriji polovnih mašina  kultivatori mozete izabrati da pregledate sve oglase u podkategoriji ili da koristie opciije pretrage kako biste videli samo odabrane oglase. Da biste suzili rezultate pretrage, definišite model, godinu proizvodnje, cenu itd. Preporučujemo vam da se registrujete kako biste imali pristup dodatnim opcijama – moći ćete da dodate oglase u svoje omiljene, da ih upoređujete, koristite servis alarma i čuvate zahteve za kontakt. Ako nema oglasa za proizvod koji zelite da kupite, postoji alatka koju mozete iskoristiti da besplatno postavite Trazim oglas. Samo popunite online formular  i Mascus će poslati vaš oglas svim dilerima koji prodaju robu iz te kategorije. Prodavci će vas kontaktirati direktno sa svojim ponudama.

  Kako da kupite polovnu  kultivatori?

  Ako ste pronašli polovnu kultivatori za prodaju koja odgovara vašim očekivanjima, treba da kontaktirate prodavca direktno. Koristite direktne kontakte ili online formu. Imajte na umu da Mascus deluje samo kao veza između kupca i prodavca I ne poseduje mašine i opremu koju oglašava.
  Ako zelite da dobijete savet u vezi sa finansiranjem ili prevozom određe opreme, kliknite na logo naših partnera, koji su smešteni na levoj strani, ispod fotografija.
  Mascus vam moze pomoći da pronađete ove I dsruge srodne usluge (kao što je iznajmljivanje opreme za poljoprivredne farme ili oprema za popravku na farmi), kao i rezervne delove i polovni probor za ovu opremu. Ove usluge mozete pronaći na Mascus Lokatoru

  Kako da prodate polovne kultivatori?

  Kada koristite kategoriju kultivatori za prodaju, mozete da postavite klasifikovani oglas.
  Ukoliko niste registrovani, bićete upitani za kontakt podatke i vaš nalog na Mascus RS će biti kreiran u isto vreme. Ukoliko ste već registrovani mozete se prijaviti ivaši podaci če biti uvzeni iz vašeg profila na klasifikovan oglas. Oni koji redovno koriste Mascus za prodaju/kupovinu opreme treba da se registruju koa dileri kako bi mogli da iskoriste posebne pakete. Pre nego što započnete reklamiranje vaše robe, prozitajte Opšte uslove  da se i sami upoznate sa uslovima korišćenja na Mascusu.

  Ako imate još pitanja u vezi prodaje i kupovine polovnih mašina u kategoriji kultivatori,

  Ako imate pitanja o kupovini ili prodaji kultivatori, molimo Vas  kontaktirajte Mascus RS tim. Ne zaboravite da redovno posećujete Mascus, jer se svakodnevno dodaju novi klasifikovani oglasi u kategoriji kultivatori i druga  polovna poljoprivredna oprema. Najpopularnije podkategorije su: , kombajni, prikolice, ATVmašine za seno i stočnu hranu