Kako da pronađem polovne građevinske mašine?

Kada pretražujete  polovne građevinske mašine  za prodaju naći ćete podkategorije  polovnih mašina koje su postavila fizička lica, prodavci i građevinske kompanije. Zapamtite, da ako želite da kupite mašinu, morate kontaktirati prodavca direktno. Mascus ne učestvuje u kupoprodaji i ne polaže prava na oglase građevinskih mašina. Prodavca možete kontaktirati putem online formulara ili putem objavljenih kontakata. Prilikom kontaktiranja prodavca pozovite se na Mascus.

Šta da radim ako ne mogu da pronađem  polovne građevinske mašine koje tražim?

U slučaju da ne nađete polovne građevinske mašine koje tražite, koristite opciju besplatnog postavljanja “Tražim” oglasa. Kada postavite Tražim oglas, bićete obavešteni mejlom kada na sajtu bude postavljen oglas sa građevinskom mašinom koju tražite. Takođe, Vaš zahtev će biti poslat svim prodavcima građevinskih mašina. Da postavite Tražim oglas, kliknite ovde  .

Finansiranje i transport  polovnih  građevinskih mašina.

Ispod svakog oglasa, nalazi se online forma za kupce koji su zainteresovani za ponude za  finansiranje i transport polovnih građevinskih mašina. Da pošaljete zahtev, kliknite na logo kompanije koja se bavi finansiranjem ili transportom polovnih građevinskih mašina. Nađite više informacija o uslugama finansiranja  i transporta.    

Kako da jednostavno i bezbedno kupujete polovne  građevinske mašine koristeći?

Mascus je internacionalno tržište na Internetu, za kupoprodaju polovnih građevinskih mašina.
Koristite naše savete kako biste na najbolji način koristili Mascus .  

Kako prodati polovne građevinske mašine na Mascusu?

Na Mascusu mogu postavljati oglase fizička lica i prodavci, u skladu sa pravilima i uslovima korišćenja Pogledajte cenovnik oglašavanja. Da saznate više o specijalnim paketima oglašavanja, kontaktirajte  Mascus RS tim.. 

Zašto moram da se registrujem ako želim da kupim polovnu građevinsku mašinu ? 

Registracija Vam pruža mogućnost da koristite dodatne opcije na Mascusu, koje će olakšati i ubrzati proces pretraživanja, zatim da upoređujete cene polovnih mašina, postavljate tražim oglase ili menjate kontakt podatke, bez ponovnog prijavljivanja. Možete da čuvate oglase koji su Vam zanimljivi. Registrujte se besplatno .Polovna građevinska mehanizacija i oprema – kako je pronaći?

Pri pretraživanju oglasa za polovnu građevinsku mehanizaciju, naći ćete podkategorije:pojedinačna fizička lica, trgovci i građevinske firme. Ukoliko želite da obavite kupovinu, trebate da uspostavite direktan kontakt za proizvođačem. Mascus ne učestvuje u toj saradnji i nije vlasnik polovne građevinske opreme koja se oglašava na sajtu. Ukoliko želite da stupite u kontakt sa prodavcem možete poslati email ili da pozovete prodavca.

Šta uraditi ukoliko ne nađemo polovnu građevinsku mašinu koju želimo?

Na primer, ukoliko se među oglašenim mašinama ne nalazi ona koju tražite, možete iskoristiti mogućnost »Dodaj oglas/Tražim«. Ukoliko izaberete tu opciju, bićete obavešteni na email da li je mašina koju tražite na raspolaganju. Kada biste dodali oglas“Tražim”, mi bismo poslali upit svim trgovcima koji sarađuju sa Mascusom o vašem interesovanju. Oglas možete objaviti ovde.

Finansiranje i prevoz polovne građevinske mehanizacije i opreme.

Na oglasu se sa desne strane nalazi transportno preduzeće koje vam nudi prevozne usluge. Kliknite na logo kompanije, ispunite kontakt obrazac i poslali ste ponudu na njihov email. Upit za prevoz možete dodati ovde.

Kako jednostavno i bezbedno koristiti Mascus za kupovinu polovne građevinske mehanizacije?

Mascus, međunarodna online trgovina je mesto okupljanja za prodavce i kupce polovne građevinske opreme. Molimo vas da pročitate naši saveti za bezbedno trgovanje , koji bi vam mogli pomoći tako da najbolje i bezbedno iskoristite naše mogućnosti.

Kako prodati polovnu građevinsku mašinu na Mascusu?

Pojedinačni prodavci i trgovci sa polovnim građevinskim mašinama su dobrodošli da postave svoje male oglase u skladu sa pravilima i uslovima. Molimo vas da proverite Mascusov cenovnik . Ukoliko želite neki poseban paket za trgovce građevinskim mašinama, molimo vas da nas kontaktirate na Mascus Srbija.

Zašto bi trebalo da se registrujete ukoliko želite da obavite kupovinu polovne građevinske mašine?

Registracija vam pruža mogućnost upotrebe Mascusovih dodatnih oruđa koji vam olakšavaju i pospešuju proces pretraživanja oglasa, omugućavaju jednostavno upoređivanje cena i slanje upita za odabrene oglase bez stalnog zapisivanja svojih podataka. Brzo i jednostavno biste mogli da skupite podatke o izabranim oglasima i odgovore na vaše upite. Ovde se registrujte besplatno.

Koja je najbolja marka polovne građevinske opreme?

Na Mascus Srbija biste mogli da pronađete veliki broj korisnih građevinskih mašina, kao što su:
Bageri: Caterpillar bageri, Volvo bageri, Hitachi bageri, Komatsu bageri, Yanmar bageri, Cat bageri, JCB bageri, Kobelco bageri ...
Mini bageri: mini bageri Komatsu, Yanmar, Volvo, Bobcat, Caterpillar
Kranovi/dizalice: polovni kranovi Kobelco, Liebherr, Grove, Terex te dizalice TADANO i Hiab
Buldožeri: na prodaju su buldožeri Caterpillar, John Deere, Cat
Teleskopski viljuškari : JCB teleskopski viljuškari, Caterpillar teleskopski viljuškari


Omiljeni modeli:

Komatsu D65, John Deere 300, John Deere 310, John Deere 650, John Deere 210, Volvo L120, Volvo L70, Volvo L90, Caterpillar 320, Caterpillar 345, Caterpillar 325, Caterpillar 988, Caterpillar 330, Bobcat T300, Bobcat S175

Pogledajte interaktivni pregled prodavaca građevinske mehanizacije na vašem području.

Jednostavno idite na Mascus Locator, kako biste našli sve informacije o uslugama povezanim sa građevinskim mašinama:

prodavci novih mašina,
prodavci polovnih mašina ,
firme koje vrše popravke,
kompanije za izdavanje mašina,
rezervni delovi za građevinske mašine i opremu,
kompanije za prevoz građevinske opreme,
kompanije koje rade sa građevinskom mehanizacijom.

Pri pretraživanju trgovaca i kompanija možete olakšati sebi trako što ćete ih razvrstati po kraju u kojem se nalazi iliti regiji (npr. trgovci iz Evrope), državi (npr. trgovci iz Srbije) ili mestu (npr. kompanija iz Beograda , Niša, Kragujevca i drugih krajeva).